Nyhedsbrev
Følg os på Facebook
legesager.dk
Trustpilot anmeldelser
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser er gældende i henhold til købeloven. Når du handler hosLegesager.dk indgås alle aftaler på dansk

Viste du at man på legesager.dk har pristgaranti.

Det vil sige:

- Finder du en vare på en anden webshop, eller i en butik billiger, så matcher vi den pris :)

- Det skal dog være med Dansk CVR nummer, ellers gælder prisgarntien IKKE.

- Gælder heller ikke tilbuds vare. 

Bestilling og Levering

Forventet leveringstid er 1-5 dage.

Forsendelsesomkostninger 

Køber du for over 499kr er der gratis forsendelse i Danmark.

Under 499 kr opkræves et forsendelsesgebyr på:

- Privatpakker uden omdeling: 39 kr
- Privatpakker med omdeling: 49 kr
- Firma adresse: 49 kr
- Eller afhent gratis hos legesager.dk. Kun efter aftale

Betaling 

Alle priser i shoppen er i danske kroner (DKK) og er inklusiv dansk moms på 25%, men eksklusiv forsendelsesomkostninger. Alle priser er dagspriser, websitet opdateres løbende.

Hos Legesager.dk kan du betale med Dankort, Mobilepay, VISA/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og JCB. Pengene hæves først, når varerne bliver afsendt fraLegesager.dk og der kan naturligvis ikke trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Godkendelse af dine betalingsoplysninger sker via en krypteret SSL forbindelse, hvilket betyder, at du kan handle fuldstændigt sikkert, uden udefrakommende kan få adgang til dine oplysninger. Selve verificeringen af betalingen foretages af PBS og din bank. Legesager.dk har ikke adgang til disse oplysninger. 
Handler du for en offfentlig institution og ønsker du at betale med EAN nummer, kan det også lade sig gøre. Vælg kundetype "offentlig" når du går til bateling.

Reklamation  

I henhold til købeloven har du en reklamationsret på 24 måneder. Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du blot kontakte os hurtigst muligt med din reklamation. Du skal dog være opmærksom på, at reklamationsretten ikke dækker fejl eller slitage opstået som følge af forkert brug af varen, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Efter godkendt reklamation er der mulighed for omlevering af produktet (hvis det stadig er på lager) eller ophævelse af dit køb.

Ved returnering

Husk at vedlægge kopi af faktura og at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi betaler returfragten, hvis du har fået tilsendt en forkert vare eller varen ved modtagelsen er beskadiget. Vi sender en ny vare til dig, hvis det er muligt ellers får du det fulde beløb tilbage, som sættes ind på din konto.

Returret 

Hvis du, mod forventning, fortryder et køb, har du - fra den dag du har modtaget varen - 14 dages fuld returret, såfremt varerne returneres i væsentligt samme stand og mængde og i komplet originalemballage. Når varen returners overføres hele det fulde beløb retur til køberen.

Hvis du fortryder et køb, men har brugt varen. Har du mulighed for at kunne sende varen retur.  Legesager.dk skal kunne videre sælge varen, dog bliver der en konkret vurdering af varen inden beløbet returners.

Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen sendes til eller afleveres til: 
 
Legesager.dk
Langfreddal 55
8471 Sabro
 
Henter du ikke dine varer på posthuset eller nægter du at modtage, vil de blive sendt retur til os.
Får vi din ordre retur vil vi automatisk returnere dit ordrebeløb minus 40 kr. som dækker returfragten. Pengene føres tilbage på det kort, som du har brugt under bestillingen.

Fortrolighed

Hos Legesager.dk  er dine oplysninger fortrolige og vil blive behandlet i henhold til persondataloven.
For at du kan indgå en online aftale med Legesager.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Legesager.dk og slettes kun, hvis kunden ønsker dette. Det er dog et krav fra bogføringsloven, at oplysningerne gemmes i mindst 5 år. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Legesager.dk er dataansvarlige og er de eneste, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Legesager.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Legesager.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Legesager.dk via e-mail info@legesager.dk .

Logstatistik
Logstatistik bruges på Legesager.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
På Legesager.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 
  
Legesager.dk
Langfreddal 55
8471 Sabro