Nyhedsbrev
Følg os på Facebook
Trustpilot anmeldelser
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Profil

Teamet bag Legesager.dk ved hvor hvor vigtigt det er, at legetøjet er korrekt udformet, udviklende og lærende for børnene.
Vi tilbyder...Udviklende, lærende og motorisk korrekt legetøj, der stimulerer dit barns sanser.

Yderligere har vi valgt at føre en række lækre børnemøbler og diverse tilbehør til børneværelset. Vores produkter egner sig til børn i alle aldre - også de lidt større børn.

Tag foreksempel vores hængekøjer og slynger - er dit barn træt efter en hård dag i skole og ikke kan overkomme meget, så lad ham/hende tage ½ time i slyngen og slappe af og du vil opdage, at de bliver mere afslappede og falder i ro med sig selv.

Daglig brug af disse berører barnets sensitive sider, så det bedre kan mærke sig selv og derpå med tiden kan blive roligere....

Hvorfor os?
Du skal handle med os, hvis du vil have udviklende, unikke og spændende produkter til dit barn. og hvis du vil have tryghed og vished om hvad du køber. Børn er forskellige og det er deres behov også, netop derfor tilbyder vi forskellige produkter inden for stimulation.

Vi håber at netop DU kan bruge vore nøje udvalgte produkter. Læn dig tilbage i sofaen og se udvalget igennem - bestil - og om få dage kan du og dine børn lege med motorikken!

GOD FORNØJELSE!!!

Team Legesager.